Krajina severného Záhoria je vykrojená zo zeme líniou rieky Moravy a úpätiami Malých a Bielych Karpát. Z povrchu, zvlneného zľahka ako obrus prestretého stola, čnie nad okolím len 542 m vysoký kopec Havran a umožňuje výhľad ponad pasienky a polia do všetkých strán. Toto je kraj, ktorý Vám prinášame na stôl, pretože jeho bohatá paša sa v telách zdravých kráv mení na vynikajúce mlieko. Z neho vyrábame modernými technológiami tradičný záhorácky syr s menom vrchu nad našou hlavou. Sme na vrchole potravinovej pyramídy.
Záhorácky syr Havran je značkou našej kvality a zhmotnením našich predstáv o ceste, ktorou chceme ísť ďalej. Sme si vedomí dôležitosti značky pre identitu našich syrov, a preto si ju dôsledne chránime. Havran zrejúci, údený, parený i pološtiepok sa s veľkým úspechom predstavili verejnosti vo svetovej premiére na medzinárodnej potravinárskej výstave SIAL 2010 v Paríži. Syr s chuťou nášho domova začal rozprávať príbeh o svojej budúcnosti.